×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42
hétfő, 24 március 2014 17:01

XX. Egészség-és Aerobiknap és XVII. Baba-és Gyermekholmi Börze a Csermák József Rendezvénycsarnokban

 
2014. március 22-én, szombaton immár huszadik alkalommal telt meg a rendezvénycsarnok sportkedvelő, mozogni vágyó, egészséges életmódot követő emberekkel.

A nap 9 órakor a baba-és gyermekholmi börzével kezdődött, a csarnok küzdőtere már nem sokkal a kapunyitás után megtelt az érdeklődőkkel. A rendezvénycsarnokba kilátogató gyermekeket arcfestés, lufibohóc, légvárak és hancúrka várták, amíg a szülők a portékák között válogattak. A Tapolcai Rendőrkapitányság dolgozói bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal, kifestőkkel és ajándékokkal várták a hozzájuk érkező gyermekeket.
A délelőtti gyermekprogramokkal párhuzamosan megkezdődött a rendezvénycsarnok kistermeiben az Egészségfejlesztési Iroda szűrőprogramja, a gerincgenerál és állapotfelmérés, a paleolit életmód tanácsadás, a reflaxációs és frissítő masszázsok és a jóga programok. A csarnok előterében szellemi csontkovács, grafológiai elemzés, tarot, aurafotózás és elemzés, étel-és italkóstolók, kiállítók és vásározók várták az érdeklődőket. A Magyar Vöröskereszt által szervezett véradás 10:00-15:00 között zajlott, melyen 24 fő vett részt.
A délután folyamán a sport vette át a főszerepet a rendezvénycsarnok küzdőterén: 13 órától a Zumba és a TRX Cardio edzések között választhattak az érdeklődők, a kistermekben pedig Spinning órák vették kezdetüket. Ezeket a küzdőtéren Walkenergie és Boot Camp edzések, illetve a kistermekben Hot Iron órák követték, majd a Sportház által szervezett alakformáló aerobikon, és TRX kezdő foglalkozásokon vehettek részt a vállalkozó kedvű érdeklődők. A nap folyamán négy előadás közül is választhattak a vendégek, a következő témákban: Önismeret és önmegvalósítás a betűkben, Emberi energiák titkai, Önfenntartás a 4. emeleten az egészséges életmód jegyében, illetve Újraélesztés félautomata defibrillátorral. 16:00-kor az Acro Dance S.E. fiataljai léptek színpadra. A nap záró edzése, és egyben fénypontja Katus Attila alakformáló aerobik órája volt, melyen több, mint 50 fő vett részt és mozgott együtt az aerobik világbajnokkal.
A program végén a szervezők megköszönték a vendégeknek a részvételt. A nap duplán adott okot az ünneplésre: egyrészt azért, mert Katus Attila előző napon ünnepelte születésnapját – és erről egy pár gondolat erejéig és a „Boldog születésnapot” című dal közös eléneklésével emlékeztek a résztvevők-, másrészt azért, mert a rendezvény a jubileumát élte meg: immár huszadik alkalommal gyűltek össze a Csermák József Rendezvénycsarnokban az egészségükre tudatosan figyelmet szentelő, a mozgást és az egészséges életmódot kedvelő és népszerűsítő emberek.

 
forrás: Gerencsér Barbara rendezvényszervező és Illés Zsófia sportszervező

Megjelent: 2095 alkalommal
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ajánló


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModBMK2Helper has a deprecated constructor in /home/pan10000/honlapok/tapolca.hu/regi/modules/mod_bm_slider_for_k2/helper.php on line 23

SFbBox by diaita