kedd, 10 március 2015 13:30

Tájékoztató

Tisztelt Adózó!
 

A Tapolcai Közös Önkormányzati Hivatal önkormányzati adóhatósága idéntől már a nagy tömegű csekk kibocsátásait olyan formában teszi, hogy azok alkalmasak lesznek az „iCsekk” szolgáltatással történő befizetésre. Ezzel a nap bármely szakában teljesíthető befizetés azoknak, akiknek ilyen formában szeretné rendezni az adójukat.

Önkormányzati adóhatóságunk a napokban közel 15 ezer QR kóddal ellátott csekket postázott. A helyi adókat, gépjárműadót, illetve más az önkormányzat felé teljesítendő adókat az iCsekk mobilfizetési alkalmazással, a Magyar Posta által nyújtott szolgáltatás keretében egyszerűen, gyorsan fizethetik be postai QR kóddal ellátott csekkjeiket, ha internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával rendelkeznek.

Nincs szüksége másra, mint egy okostelefonra (vagy okos tabletre), az iCsekk alkalmazás telepítésére és regisztrálására, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyájára, valamint a Postai QR kóddal ellátott csekkjeire. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait abban az esetben veszi igénybe, ha a bizonylaton (sárga csekk) elhelyezett QR kód beolvasásával kezdeményezi a fizetési műveletet! Beépített kamera segítségével a postai csekken a fizetendő tétel kifizetéséhez szükséges összes adatot tartalmazó QR kódot beolvasva azonnali fizetést kezdeményezhet.

Az iCsekk alkalmazással történő tranzakció bankkártyás vásárlásnak minősül, így az Ön részére nem jelent többletköltséget.

Az iCsekk alkalmazás használatához szükséges részletes információkat a https://m.posta.hu/postaqr/reszletekoldalon találja meg.

Reméljük, hogy új szolgáltatásunk elnyeri adózóink tetszését és minél többen igénybe veszik ezt a fizetési lehetőséget.

Köszönjük, hogy befizetett adójával hozzájárul városunk fejlődéséhez!

Üdvözlettel:

 

 

                                                                                  Tapolcai Közös Önkormányzati Hivatal

                                                                                           önkormányzati adóhatósága

 

 

Megjelent: 3116 alkalommal
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ajánló


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModBMK2Helper has a deprecated constructor in /home/pan10000/honlapok/tapolca.hu/regi/modules/mod_bm_slider_for_k2/helper.php on line 23

SFbBox by diaita