Nyomtatás
csütörtök, 06 augusztus 2015 13:40

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvény alapján a központi költségvetés a jogosult magánszemély részére a közműfejlesztési hozzájárulás megfizetett összegének a magánszemélyek közműfejlesztési támogatásáról szóló 262/2004. (IX. 23.) Korm. rendeletben meghatározott hányadát támogatásként a települési önkormányzatokon keresztül biztosítja.

A támogatást a helyi önkormányzat jegyzője igényli a magánszemély jogosultaktól beérkezett, a kormányrendeletben foglalt feltételeknek megfelelő igények összesítésével minden negyedévet követő hónap 20-áig a Magyar Államkincstár illetékes területi szervén keresztül.

 

A jegyző a közműfejlesztési támogatás jogosultakhoz történő eljuttatásáról a központi költségvetési támogatás megérkezésétől számított 20 napon belül gondoskodik.

 

A jogosultsági feltételekről és az eljárás menetéről felvilágosítást a Tapolcai Közös Önkormányzati Hivatal Városüzemeltetési Csoportjánál Burszán Sándor ügyintézőtől (87-511-150/166, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhetnek.

 

Tapolca, 2015. augusztus 5.  

 

                                                                                                          Ughy Jenőné sk.

                                                                                                                jegyző

Megjelent: 1830 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 07 augusztus 2015 13:16