Nyomtatás
szerda, 24 augusztus 2016 09:11

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. 2016. szeptember 1-vel megnyitja Lakossági Hulladékgyűjtő udvarát. A Hulladékgyűjtő udvar a Regionális Hulladékkezelő Központ mellett található.

 A Hulladékudvarban a következő hulladékok helyezhetőek el: Papír és karton csomagolási hulladékok, műanyag csomagolási hulladékok, fém csomagolási hulladékok, üveg csomagolási hulladékok, hulladékká vált autó gumiabroncs, kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések, biológiailag lebomló hulladékok. A Hulladékgyűjtő udvar igénybe vétele szolgáltatási területünk lakosai számára - a háztartásokban keletkező hulladékok szokásos mennyiségéig - térítésmentes.
A hulladék átadása során a telephelyen ellenőrzésre kerül az igénybevételre vonatkozó jogosultság, melyhez személyi igazolvány és lakcím kártya szükséges. 
Amennyiben az átvételi követelményeknek nem megfelelő hulladékokat szállítanak be, úgy a térítésmentes átvételt nem tudjuk biztosítani. Ezen hulladékokat a Hulladéklerakón térítési ellenében áll módunkban befogadni.
A Hulladékgyűjtő udvart gazdálkodó szervezetek is igénybe vehetik térítési díj ellenében.
További információt a www.nhsztapolca.hu weboldalon találhatnak meg.  

 

NHSZ Tapolca Nonprofit Kft.

 

 

 

 

 

Megjelent: 1284 alkalommal