×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42
hétfő, 02 január 2012 23:13

Megváltozhat az egész életünk

A szellemi csonkovácsolással fizikai beavatkozás nélkül lehet például kiegyenesíteni a hátgerincet, korrigálni a csípősüllyedést.

 

forrás: naplo-online.hu | Szerző: Szerző: Tóth B. Zsuzsa

Kiss Ottó lesencetomaji szellemi csontkovácsot jól ismerik a környéken a tapolcai rendezvénycsarnok egészségnapi programjairól is, ahol folyamatosan kezeli a hozzá fordulókat. A szellemi csontkovács szerint ezzel a módszerrel látható és bizonyítható a szellemi gyógyítás embernél és állatnál egyaránt. Kezelés előtt a szellemi csontkovács a negatív energiaformáktól való megtisztítást végez. A kezelés során például a hátgerincet helyreilleszti, azzal pedig rengeteg betegséget megszüntethet. Hiszen a hátgerinc tárolja a fizikai információkat, amelyekkel életünk folyamán találkozunk. Kisugározza azokat testünkbe, érzelmeinkbe, gondolkodásunkba.

Kiss Ottó szellemi csontkovács fizikai beavatkozás nélkül segít a hozzá fordulóknak (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Kiss Ottó szellemi csontkovács fizikai beavatkozás nélkül segít a hozzá fordulóknak (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)


A mentális feszültségek hatására hátgerincünk meggörbül, elcsúsznak a csigolyák, terhelődnek a porckorongok. Becsípődnek a szerveket, sejteket információval ellátó idegek, és ez anyagcserezavarhoz vezethet. A szellemi csontkovácsolással mindez megelőzhető. Fizikai és szellemi változások mennek végbe a kezelés alatt, hiszen a gátak, blokkok feloldódnak. Életerő áramlik a hátgerincen és a gerincvelőn keresztül, így impulzusok áramolnak a központi idegrendszeren át. Egyidejűleg a csípősüllyedés és a lábhosszeltérés is megszűnik, a lapockák egyforma magasságba kerülnek, attól függetlenül, hogy a páciens hisz-e ebben vagy másban. A hátgerinc visszanyeri eredeti görbületét, az energiaközpontok visszakerülnek eredeti helyes pozíciójukba, normális működésre lesznek képesek újra.

Tehermentesítődnek a csuklók, csontok, és a porckorongok regenerálódnak. Megtörténik a szellemi felegyenesítés, lehetőséget kapunk, hogy egész életünk megváltozzon. A szellemi csontkovácsolás kihatással van a születés előtti időre is, amikor az első energetikai blokkok, lelki sérülések kialakultak.

Megjelent: 2739 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 08 január 2012 23:57
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ajánló


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ModBMK2Helper has a deprecated constructor in /home/pan10000/honlapok/tapolca.hu/regi/modules/mod_bm_slider_for_k2/helper.php on line 23

SFbBox by diaita