Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
Dátum : 2020. március 15.
16
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.



befektetobarat_225px_k2.png
hétfő, 16 március 2020 15:04

Az Ön egészségének megóvása érdekében kérjük intézze önkormányzati adó ügyeit otthonról!

Tisztelt Polgárok, Egyéni vállalkozók, Vállalkozások!
Tisztelt Ügyfeleink!

 

AZ ÖN EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, INTÉZZE ÖNKORMÁNYZATI ADÓ ÜGYEIT OTTHONRÓL!

 

A kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével bejuthat a szervezetbe.

 

 

Kérjük, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében, elsősorban az infokommunikációs (internet, telefon) eszközöket szíveskedjék igénybe venni és lehetőség szerint kerülje a személyes megjelentést és ügyintézést!

 

Ha Önnek halaszthatatlanul adóügyet kell intéznie, tegye azt otthonról személyes jelenlét elkerülésével!

 

- A mai naptól határozatlan időre a hivatali (személyes) ügyfélfogadás elmarad.

 

- Kérjük, ha információt, felvilágosítást vagy valamilyen adóval összefüggő nyomtatványt szeretne kérni, elsősorban használja az Elektronikus Önkormányzati Portált https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap , illetve honlapunkat http://www.tapolca.hu/uj/

- Ha adó információt szeretne kérni, hívhatja központi telefonszámunkat 87/511-159 és a normál ügyfélfogadási időben kollégáink készéggel állnak az Ön rendelkezésére!

- Egyéni vállalkozók esetében nem csak a helyi iparűzési adót (vállalkozói folyószámláról), hanem az építményadó, magánszemély kommunális adója és a gépjárműadó fizetési kötelezettséget is utalással kell teljesíteni (lakossági folyószámláról), amennyiben van ilyen fizetési kötelezettségük. Azon vállalkozók, akik vállalkozói folyószámla vezetésre nem kötelezettek az adófizetési kötelezettségüket teljesíthetik készpénz-átutalási megbízás (továbbiakban: csekk) alkalmazásával is. Utalással történő teljesítés során kérem, hogy adja meg a „Mutató” számot (Adószámla kivonat bal felső sarok, 4 v. 5 jegyű szám) a közlemény rovatban.

- Lehetősége van elektronikus levélben is érdeklődni, az itt feltett kérdésekre néhány napon belül választ kap az érintett. E-mail cím: ado@tapolca.hu

- Ha Ön nem elektronikus ügyintézésre kötelezett és valamilyen űrlapot, nyomtatványt, csekket szeretne papír alapon megkapni, úgy javasoljuk, hogy ezt is személyes jelenlét nélkül kérje, az említett honlapokról (http://www.tapolca.hu/uj/index.php/letoltheto-dokumentumok) letöltve, ill. telefonon vagy emailen! Szükség esetén a nyomtatvány, csekk igényét sima, postai küldeményben teljesítjük Önnek.

 

Jelen állapot szerint ez a tájékoztatás érvényes visszavonásig, a változásokról honlapunkon tájékoztatjuk Önöket. Előre is köszönjük szíves megértését, segítő együttműködését!

 

 Tapolca, 2020. március 16.

                                                                                           dr. Iker Viktória

                                                                                                   jegyző

Megjelent: 1128 alkalommal