Eseménynaptár

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.



befektetobarat_225px_k2.png
kedd, 04 augusztus 2020 18:18

Hulladékgyűjtési rend változás

Tájékoztatjuk lakossági és közületi ügyfeleinket, hogy a háztartási hulladék begyűjtés és a házhoz menő szelektív hulladék begyűjtés rendje változik az alábbiak szerint:

Lakossági és közületi kommunális hulladékszállítás 2020. augusztus 20-a csütörtök helyett, 2020. augusztus 21-én pénteken az alábbi településeken:

Hegyesd, Kapolcs, Monostorapáti, Sáska, Sümeg III., Taliándörögd, Tapolca, Vigántpetend

 

Házhoz menő szelektív hulladékszállítás 2020. augusztus 20-a csütörtök helyett, 2020. augusztus 21-én pénteken az alábbi településeken:

Bazsi, Dabronc, Gógánfa, Hetyefő, Megyer, Sümegprága, Zalaerdőd, Zalagyömörő

Darvastó

 

2020. augusztus 21-én, pénteken a hulladékszállítás rendje nem változik.

 

NHSZ Tapolca Nonprofit Kft.

 

 

Megjelent: 1294 alkalommal