szerda, 26 július 2017 14:05

Lakossági tájékoztató távfűtő vezeték felújításról

Tapolca távfűtő vezeték hálózatának felújítása 2014-ben megkezdődött. A több évtizedes vezetékek elhasználódtak, a fűtési időszakban történő meghibásodások megelőzése érdekében ez évben felújítási munkákat végzünk. A Nagyköz utcai munkák végeztével július 27-i (csütörtök) kezdéssel, a Hősök terén és a Petőfi S. utcában végzünk rekonstrukciós munkát. A cserélendő vezetékek az út – és részben járda – burkolat alatt találhatók, így a következő munkafolyamatokra kell számítani:

  • aszfaltvágás, burkolatbontás, földkitermelés;
  • vezeték csere;
  • e munkák alatt időszakosan szünetel a melegvíz ellátás a Wesselényi M. u. 5., Deák F. u. 21., lakóházakban és a Posta épületében. A szüneteltetés kezdetéről és várható időtartamáról az érintetteket értesíteni fogjuk;
  • földvisszatöltés, burkolat helyreállítás.

A kivitelezéssel érintett közterületek:

  • Hősök tere - Petőfi Sándor utca 80 méteres szakaszon. A Hősök terén a kétirányú forgalmat biztosítani fogjuk, míg a Petőfi utca érintett szakaszán időszakosan egyirányúsítanunk szükséges.

A kivitelezés tervezett ütemezése:

  • július 27 – augusztus 23

Közös érdekünk, hogy a munkákat elvégezzük, azonban a lakosság számára a kivitelezés zaja, közlekedést akadályozása megterhelő. Kérjük türelmüket és megértésüket.

                                                                                                                                             

Tapolcai Városgazdálkodási Kft

Megjelent: 603 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 26 július 2017 14:11
Facebook