Eseménynaptár

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.



befektetobarat_225px_k2.png
vasárnap, 05 február 2017 15:37

Focifarsang

Meghívásos teremlabdarúgó torna
2017. február 5.
Csermák József Rendezvénycsarnok

 

  1. helyezett: Tapolcai Öregfiúk FC
  2. helyezett: Tanárok
  3. helyezett: Rendőrök
  4. helyezett: Hivatal
  5. helyezett: Vasutasok

Legjobb kapus: Bellér Gergő (Vasutasok)

Legjobb mezőnyjátékos: Nagy Károly (Tanárok)

Gólkirály: Nagy László (TÖFC)

 

A tornán a HU11-0012-A1-2013 azonosítószámú „Egészséges Tapolca, Egészséges Gazdaság” projekt keretében, az Egészségfejlesztési Iroda közreműködésével ingyenes PSA-, koleszterinszint-, valamint vércukorszint mérésen vehettek részt az érdeklődők.

 

Májer Edit
rendezvényszervező

Facebook galéria

 

 

Megjelent: 1318 alkalommal