Eseménynaptár

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.befektetobarat_225px_k2.png
csütörtök, 29 december 2016 12:03

Tájékoztatás Közszolgáltatási díj számlázásáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy megkeresésünkre az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. azt a tájékoztatást adta, hogy az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. 2016. szeptember hónapban együttműködési megállapodást kötött, mely szerint a 2016. április 1. és 2016. december 31. közötti elszámolási időszakra vonatkozóan az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. állítja ki a hulladékgazdálkodási díjakról szóló számlákat a Koordináló szerv nevében. Ezen együttműködési megállapodás alapján – a szükséges fejlesztések elvégzését követően – kerül sor a Közszolgáltató részéről a fent megjelölt időszak számláinak kibocsátására.
Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. 2016. december 22-ei tájékoztatása szerint:
A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díj nem változik!

Az ügyfélszolgálati rendszer ugyanúgy megmarad.

A hulladékszállítási díj számlák fizetési határidejei:

  • a II. negyedévre vonatkozó          2017.01.31.
  • a III. negyedévre vonatkozó         2017.02.15.
  • a IV. negyedévre vonatkozó        2017.03.10.

 

Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft ügyfélszolgálatán továbbra is a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos valamennyi ügykörrel állnak a Tisztelt Lakosság rendelkezésére. A számlázással kapcsolatos, folyamatosan frissülő információkat az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft a honlapján (www.nhsztapolca.hu) is közzéteszi.

Tapolca, 2016. december 29.


Dobó Zoltán
polgármester

Megjelent: 4019 alkalommal