Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
Dátum : 2020. április 4.
5
6
7
Dátum : 2020. április 7.
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.



befektetobarat_225px_k2.png
hétfő, 16 március 2020 15:04

Az Ön egészségének megóvása érdekében kérjük intézze önkormányzati adó ügyeit otthonról!

Tisztelt Polgárok, Egyéni vállalkozók, Vállalkozások!
Tisztelt Ügyfeleink!

 

AZ ÖN EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, INTÉZZE ÖNKORMÁNYZATI ADÓ ÜGYEIT OTTHONRÓL!

 

A kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével bejuthat a szervezetbe.

 

 

Kérjük, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében, elsősorban az infokommunikációs (internet, telefon) eszközöket szíveskedjék igénybe venni és lehetőség szerint kerülje a személyes megjelentést és ügyintézést!

 

Ha Önnek halaszthatatlanul adóügyet kell intéznie, tegye azt otthonról személyes jelenlét elkerülésével!

 

- A mai naptól határozatlan időre a hivatali (személyes) ügyfélfogadás elmarad.

 

- Kérjük, ha információt, felvilágosítást vagy valamilyen adóval összefüggő nyomtatványt szeretne kérni, elsősorban használja az Elektronikus Önkormányzati Portált https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap , illetve honlapunkat http://www.tapolca.hu/uj/

- Ha adó információt szeretne kérni, hívhatja központi telefonszámunkat 87/511-159 és a normál ügyfélfogadási időben kollégáink készéggel állnak az Ön rendelkezésére!

- Egyéni vállalkozók esetében nem csak a helyi iparűzési adót (vállalkozói folyószámláról), hanem az építményadó, magánszemély kommunális adója és a gépjárműadó fizetési kötelezettséget is utalással kell teljesíteni (lakossági folyószámláról), amennyiben van ilyen fizetési kötelezettségük. Azon vállalkozók, akik vállalkozói folyószámla vezetésre nem kötelezettek az adófizetési kötelezettségüket teljesíthetik készpénz-átutalási megbízás (továbbiakban: csekk) alkalmazásával is. Utalással történő teljesítés során kérem, hogy adja meg a „Mutató” számot (Adószámla kivonat bal felső sarok, 4 v. 5 jegyű szám) a közlemény rovatban.

- Lehetősége van elektronikus levélben is érdeklődni, az itt feltett kérdésekre néhány napon belül választ kap az érintett. E-mail cím: ado@tapolca.hu

- Ha Ön nem elektronikus ügyintézésre kötelezett és valamilyen űrlapot, nyomtatványt, csekket szeretne papír alapon megkapni, úgy javasoljuk, hogy ezt is személyes jelenlét nélkül kérje, az említett honlapokról (http://www.tapolca.hu/uj/index.php/letoltheto-dokumentumok) letöltve, ill. telefonon vagy emailen! Szükség esetén a nyomtatvány, csekk igényét sima, postai küldeményben teljesítjük Önnek.

 

Jelen állapot szerint ez a tájékoztatás érvényes visszavonásig, a változásokról honlapunkon tájékoztatjuk Önöket. Előre is köszönjük szíves megértését, segítő együttműködését!

 

 Tapolca, 2020. március 16.

                                                                                           dr. Iker Viktória

                                                                                                   jegyző

Megjelent: 1126 alkalommal