Eseménynaptár

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.



befektetobarat_225px_k2.png
péntek, 03 április 2020 11:56

Bölcsődei ellátás a koronavírus veszélyhelyzetre való tekintettel

Ügyiratszám:1/198-25/2020.                                     Tárgy: Bölcsődei ellátás a koronavírus veszélyhelyzetre való tekintettel

                                                          

 

Tisztelt Szülők!

 

 

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. április 14-től (kedd) a Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet Ringató Bölcsődéje ügyeleti rendszerben működik.

 

Kérem, hogy a fertőzésveszély elkerülése érdekében a bölcsődei ellátást elsősorban azon szülők vegyék igénybe, akik a veszélyhelyzet esetén is a lakosság (mindannyiunk) biztonsága és biztonságos ellátása érdekében dolgoznak, (egészségügyi, szociális, rendőrségi, katonai közszolgálatban állók, élelmiszer-kereskedelemi dolgozók, a védekezés szempontjából operatív feladatokat ellátó személyek stb.) vagy egyéni élethelyzetük ezt szükségessé teszi.

Az ellátás iránti igényeiket 2020. április 9. (csütörtök) 10.00 óráig írásban, a lenti e-mail címen szíveskedjenek az intézmény vezetőjének jelezni.

A jelentkezéshez munkáltatói igazolás szükséges, melyben munkáltatója igazolja a fenti feltételek meglétét, illetve, hogy munkáját home office (otthoni munkavégzés) foglalkoztatás keretében nem tudja ellátni.

 

E-mail: bolcsode.alapellatas@gmail.com

Érdeklődni Segesdi Anett bölcsődevezetőnél a 30-642-0941-es telefonszámon lehet!

 

A jelentkezéseket csak e-mailen tudjuk fogadni!

 

Intézkedésem visszavonásig, illetve újabb kormányintézkedés (vagy magasabb szintű jogszabály) meghozataláig érvényes.

 

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönöm.

 

Tapolca, 2020. április 3.

 

                                                           Tisztelettel:    

           

Dobó Zoltán

                                                polgármester

 

Megjelent: 602 alkalommal