Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.



befektetobarat_225px_k2.png
kedd, 07 március 2023 17:50

Helyi adók fizetési határidő

Rövidesen közeledik a helyi adók fizetési határideje, kérjük nézze át postáját, tárhelyeit

Segítve az önkéntes adófizetést Tapolca Város Önkormányzati Adóhatósága a magánszemélyek részére postán, az egyéni vállalkozóknak, és vállalkozásoknak elektronikus úton a tárhelyekre (ügyfélkapu, cégkapu), megküldte az Adószámla Kivonatot és a befizetésre szolgáló csekkeket.

Együttesen, közel 9 ezer adószámla kivonat került kiküldésre, többségükhöz csekk is tartozott. A magánszemélyeknek postázott csekk teljes kitöltöttségű QR kóddal ellátott, így alkalmas elektronikus úton történő fizetésre is.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, könyvelést végző munkatársakat, hogy kísérjék figyelemmel postaládájukat, illetve tárhelyüket! A tárhelyen lévő adószámla a fizetési határidőig nem törlődik. Arról, hogy a tárhelyre üzenet érkezett, az ügyfél az általa korábban, az adott szolgáltatásra történő regisztrációkor megadott e-mail címen értesítést kapott.

Azon Ügyfelünk kapott "Fizetési Értesítést", akinek 1.000 Ft-ot meghaladó helyi adófizetési kötelezettsége van, illetve lesz 2023. március 15-ig Tapolca Város Önkormányzati Adóhatósága felé. Az adófizetés teljesíthető utalással, valamint bankkártyás fizetéssel is.

Az aktuális adószámlát az E-Önkormányzati Portálon https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap keresztül is megtekintheti és ott bankkártyával is fizethet banki utalási költség nélkül.

Az adószámla kivonat kapcsán további részletes információkról honlapunkon http://www.tapolca.hu/uj/  Ügyintézés/E-ügyintézés felületen olvashatnak!

Köszönjük, hogy az adókötelezettségek teljesítésével, valamint a befizetett adókkal hozzájárulnak Tapolca Város fejlődéséhez.

Tapolca, 2023. március hó

Tapolca Város Önkormányzati Adóhatósága

Megjelent: 280 alkalommal