Eseménynaptár

Programajánló

Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.befektetobarat_225px_k2.png
hétfő, 09 január 2017 15:19

Felhívás!

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a fenyőfa hulladék elszállítása során a közszolgáltató azon fenyőfákat, amelyeken bárminemű hulladék, kötözőanyag, csomagolóanyag maradt, nem szállítja el!

Kérjük fokozottan ügyeljenek rá, hogy a kihelyezett fenyőfán ne maradjon semennyi:

  • szaloncukor papír, vagy egyéb csomagolóanyag,
  • díszek, vagy azok felfüggesztéséhez használt kötözőanyag,
  • a fenyőfa összekötéséhez, csomagolásához használt kötöződrót, spárga, vagy zsák,
  • karácsonyfatalp és egyéb tartók.

 

A fenyőfa hulladékot a társasházakban lakó ingatlantulajdonosok a gyűjtőkonténerek mellé tegyék ki. A szél által elfújt, rendezetlenül kidobott fákat a társasház feladata visszahelyezni a hulladékgyűjtő konténer mellé!

 

A közszolgáltató a fent megnevezett feltételekkel ellentétesen kihelyezett fenyőfa hulladékot nem szállítja el! A 2017. január 13-a után kihelyezett, vagy fenti okok miatt el nem szállított fenyőfákat a társasház feladata összeszedni és a társasház költségén elszállíttatni!

 

 

                                                                                                    Ughy Jenőné

                                                                                                          jegyző

 

 

Megjelent: 1780 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 09 január 2017 15:25