Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Dátum : 2023. március 15.
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31
Nincsenek képek

Tapolca Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt „Határtalanul!” Kárpátaljai Szolidaritási programban 2 400 000Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a határon átnyúló kapcsolatépítés, segítségnyújtás. Partnerintézményünk az Aknaszlatinai Szent Anna Óvoda.

Tapolca Város Önkormányzata a „Testvértelepülési programok és együttműködések” című pályázati kiírásra benyújtott TTP-KP-1-2021/1-000213 azonosítószámú pályázaton
2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Találkozó a Ruzinovi (Főrév) búcsún” program megvalósulása érdekében.

A projekt célja a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővítése, a Bratislava-Ruzinov városrész és Tapolca közötti testvérvárosi partnerség erősítése.befektetobarat_225px_k2.png
kedd, 07 március 2023 17:50

Helyi adók fizetési határidő

Rövidesen közeledik a helyi adók fizetési határideje, kérjük nézze át postáját, tárhelyeit

Segítve az önkéntes adófizetést Tapolca Város Önkormányzati Adóhatósága a magánszemélyek részére postán, az egyéni vállalkozóknak, és vállalkozásoknak elektronikus úton a tárhelyekre (ügyfélkapu, cégkapu), megküldte az Adószámla Kivonatot és a befizetésre szolgáló csekkeket.

Együttesen, közel 9 ezer adószámla kivonat került kiküldésre, többségükhöz csekk is tartozott. A magánszemélyeknek postázott csekk teljes kitöltöttségű QR kóddal ellátott, így alkalmas elektronikus úton történő fizetésre is.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, könyvelést végző munkatársakat, hogy kísérjék figyelemmel postaládájukat, illetve tárhelyüket! A tárhelyen lévő adószámla a fizetési határidőig nem törlődik. Arról, hogy a tárhelyre üzenet érkezett, az ügyfél az általa korábban, az adott szolgáltatásra történő regisztrációkor megadott e-mail címen értesítést kapott.

Azon Ügyfelünk kapott "Fizetési Értesítést", akinek 1.000 Ft-ot meghaladó helyi adófizetési kötelezettsége van, illetve lesz 2023. március 15-ig Tapolca Város Önkormányzati Adóhatósága felé. Az adófizetés teljesíthető utalással, valamint bankkártyás fizetéssel is.

Az aktuális adószámlát az E-Önkormányzati Portálon https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap keresztül is megtekintheti és ott bankkártyával is fizethet banki utalási költség nélkül.

Az adószámla kivonat kapcsán további részletes információkról honlapunkon http://www.tapolca.hu/uj/  Ügyintézés/E-ügyintézés felületen olvashatnak!

Köszönjük, hogy az adókötelezettségek teljesítésével, valamint a befizetett adókkal hozzájárulnak Tapolca Város fejlődéséhez.

Tapolca, 2023. március hó

Tapolca Város Önkormányzati Adóhatósága

Megjelent: 138 alkalommal